Yritys

Historiaa

Yritys sai alkunsa vuonna 1994, kun yrityksen perustaja Jukka Kenttälä sai opiskeluaikana idean paremmasta taloushallinto-ohjelmasta, jota hän lähti itse kehittämään ja sitä kautta hän sai myös ensimmäisen asiakkaansa. Yritys on kasvanut siitä lähtien orgaanisesti oman tuotteen voimin, mutta ohjelmistoalihankintapuoli lähti sen jälkeen kasvamaan voimakkaasti ja yritykseen palkattiin ensimmäiset työntekijät vuosituhannen vaihteessa. Myöhemmin mukaan tuli myös oma tuote, nykyisin yli 10 000 käyttäjän hankehallintajärjestelmä Reportronic, joka luo yritykselle varmuutta ja vakautta. 

Nykyisin Sebitti kasvaa tasaisesti asiakkaidensa mukana 10-20%:n vuosivauhtia ja hyvien ohjelmistokehittäjien rekrytointi on jatkuvaa. Esimerkkejä asiakkaista ovat mm. Iloq ja Feelment, jotka ovat olleet asiakkaana n. 20 vuotta ja työ jatkuu hyvässä kumppanuudessa. 

Sebitti tekee ohjelmistokehitystyötä UI/UX-suunnittelusta Full Stack-ohjelmistokehitykseen, ja ohjelmistotestauksesta ylläpitoon saakka. Voimme tehdä esimerkiksi räätälöidyn toiminnanohjauksen mobiiliappeineen ja niiden ylläpitoon, esimerkkiasiakkaana Peltec Oy. 

Tiimi

Nykyisin Sebitillä työskentelee n. 30 hengen sitoutunut ja intohimoinen tiimi, joista pääosa on ohjelmistokehittäjiä. Työntekijöiden viihtyvyydestä kertoo se, että vaihtuvuus on vähäistä. Olemme tarjonneet myös harjoittelupaikkoja, joista on muodostunut pysyviä työsuhteita.  

Työntekijöille Sebitti tarjoaa mukavan, avoimen ja kannustavan yhteisön, jossa kenenkään ei tarvitse olla yksin. Meillä on aktiivista yhteistoimintaa, kuten lautapeli- ja maalausiltoja, yhdessä liikkumista ja stand up-iltoja. Kehityspäiviä on vietetty porukalla sekä kotimaassa että ulkomaillakin. 

Miksi valita Sebitti?

  • Asiakastyytyväisyys. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani myös asiakkaiden mielestä. Pitkät asiakassuhteet esim. iLOQ Oy ja Viihdeväylä Oy n. 20v.
  • Työntekijämme ovat tyytyväisiä. Työsuhteet ovat pitkiä ja työntekijöiden vaihtuvuus hyvin pientä.
  • Huolehdimme työntekijöistä ja siten he huolehtivat asiakkaistamme.
  • Kukaan meillä ei ole yksin – tiimin tuki on aina käytettävissä.
  • Meiltä et hanki pelkästään vain yhtä resurssia vaan saat samalla mukaan koko organisaation tietotaidon.
  • Projekti katselmoidaan säännöllisesti muiden toimesta, jotta laatutaso pysyy korkeana.
  • Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme heidän toivomillaan kursseilla.
  • Huolehdimme hyvästä tietoturvasta projekteissamme.
Scroll to Top