Ura

UI/UX-suunnittelija, tule kehittämään kanssamme maailmalla menestyviä tuotteita!

Haemme ohjelmistokehitystiimiimme intohimoista UI- ja UX-ammattilaista, jolla on ohjelmistotuotteiden suunnittelutaitoja. Ja aitoa kiinnostusta ja kykyä ideoida sovelluksen käytettävyyteen ratkaisuja, joiden myötä sovellukset tarjoavat käyttäjilleen helppokäyttöisiä ja saavutettavia digitaalisia ratkaisuja. Tämän lisäksi toivomme, että omaat myös visuaalista silmää. Toivomme myös, että hallitset modernien suunnittelutyökalujen (esim. Figma) käytön. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tulet tekemään töitä toisten UI/UX-suunnittelijoiden, asiakkaiden sekä muiden ohjelmistokehittäjien kanssa. Toivomme että omaat hyvät kommunikaatiotaidot ja olet luonteeltasi omatoiminen ja itseohjautuva tiimipelaaja. Pääset osaksi kokenutta ohjelmistokehitystiimiä ja jolta saat tukea ja sparrausta, mutta toivomme myös, että itsekin jaat tietoa ja kokemustasi kollegoillesi.

Lisätiedot: Jukka Kenttälä, 050 557 6103

Hakemukset 9.6.2023 mennessä osoitteeseen: ura@sebitti.fi

Millaista Sebitillä työskentely on?

Meillä on modernit toimistotilat Kauppakeskus Valkeassa Oulun sydämessä. Loistavan sijainnin vuoksi toimistolle saapuminen on helppoa ja parkkipaikkamahdollisuuskin on tarjolla. Toki etätöitäkin meillä saa tehdä. 

Työkavereiksi saat kolmisenkymmentä ohjelmistokehityksen ammattilaista, joiden kanssa pääset kehittämään ja kehittymään. 

Tykkäämme puuhastella paljon porukalla. Meillä on aktiivista yhteistoimintaa, kuten lautapeli- ja maalausiltoja, yhdessä liikkumista ja muita illan viettoja. Kehityspäiviä olemme viettäneet porukalla kotimaassa ja ulkomailla.

Voit myös halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen!

Meitä kiinnostaa erityisesti, jos olet:

Full stack -koodari

Meillä pääset kehittämään monipuolisessa ympäristössä maailmalla menestyviä tuotteita, joihin voit törmätä niin Oulun yöelämässä, kotonasi kuin lomakohteessasi.

Monipuolisten tuotekehitysasiakkuuksiemme ansiosta pystymme räätälöimään työtehtäväsi osaamisalueesi ja mielenkiintosi mukaan. Intohimosta ja mukavuusalueestasi riippuen tulisit toimimaan joko uusien tuotteiden rakentajana tai ylläpidollisissa tehtävissä.

Toivomme, että olet vahva jossakin seuraavista:

  • c#, .net, SQL Server, Rest, React, Angular, JavaScript, TypeScript, WPF, Rest API, MAUI, Xamarin
  • AWS, Azure
  • UI/UX suunnittelu

Testiautomaationkehittäjä

Haemme testiautomaationkehittäjää, jolla on kyky automatisoida rutiinityötä. Teemme tuotteita niin web-, Windows- kuin mobiilialustoille. Testiautomaationkehittäjänä tunnistat testauksen automatisointimahdollisuudet sekä siirrät työsi painopistettä tutkivaan testaukseen. Intohimostasi riippuen voimme painottaa työtäsi automaattitestauksen kehitykseen tai tutkivaan testaukseen.

Sinulta odotetaan ymmärrystä:

  • Robot Framework
  • Python
  • Git
  • Devops
  • CI
  • Tutkiva testaus
Scroll to Top