Ylläpito

monitorointi

viankorjaus

seuranta

palvelinhuolto

tekninen tuki

päivitykset

tietoturva

koulutuspalvelut

käyttöönotto

Monitorointi

Monitorointi auttaa varmistamaan ohjelmiston laadun ja suorituskyvyn. Monitorointi tarkoittaa jatkuvaa seurantaa ja analyysiä ohjelmiston eri osa-alueista, kuten palvelimista, verkoista ja tietokannoista.  

Monitoroinnin avulla voidaan havaita mahdollisia ongelmia tai häiriöitä ohjelmiston toiminnassa ja korjata ne nopeasti ennen kuin ne vaikuttavat käyttäjien kokemukseen. Se auttaa myös varmistamaan, että ohjelmisto toimii tehokkaasti ja skaalautuu tarvittaessa.  

Monitoroinnin avulla voidaan myös kerätä arvokasta tietoa ohjelmiston käytöstä ja käyttäjien käyttäytymisestä. Tämä tieto voi auttaa kehittämään ohjelmistoa edelleen vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita ja odotuksia.  

Hyvä monitorointijärjestelmä auttaa ohjelmistoyritystä myös hallitsemaan kustannuksia. Se voi auttaa välttämään ylimääräisiä kustannuksia ja optimoimaan resursseja tehokkaammin.  

Päivitykset

Ohjelmistopäivityspalvelumme voivat sisältää mm. uusien ominaisuuksien tai toimintojen lisäämistä, ohjelmistovirheiden korjaamista, tietoturvan parantamista ja yhteensopivuuden varmistamista uusimpien käyttöjärjestelmä- ja laitepäivitysten kanssa. Mikäli ohjelmistosta löytyy ns. legacy-koodia, eli vanhaa ohjelmistokoodia, olemme kykeneväisiä päivittämään sen vastaamaan nykypäivän standardeja ja vaatimuksia, sekä myös ylläpitämään sitä tarvittaessa.   

Ohjelmistopäivityksillä on iso merkitys teknologisten laitteiden toimivuuden ja turvallisuuden kannalta. Nämä päivitykset usein sisältävät korjauksia löydettyihin bugeihin ja haavoittuvuuksiin, sekä parannuksia ohjelmiston suorituskykyyn ja ominaisuuksiin.  

Ohjelmistopäivitykset ovat erityisen tärkeitä tietoturvan kannalta, sillä ne voivat korjata tietoturva-aukot, jotka voisivat muuten altistaa laitteen hyökkäyksille ja haittaohjelmille. Uusimpien päivitysten asentaminen voi auttaa suojautumaan uusilta tietoturvauhilta. 

Lisäksi ohjelmistopäivitykset voivat tuoda uusia toimintoja ja ominaisuuksia, jotka parantavat käyttökokemusta ja tehokkuutta. Esimerkiksi käyttöjärjestelmäpäivitykset voivat tuoda uusia työkaluja ja käyttöliittymän parannuksia, jotka tekevät laitteen käytöstä entistä miellyttävämpää.  

Ohjelmistopäivitykset ovat siis tärkeitä sekä turvallisuuden että suorituskyvyn ja käyttökokemuksen parantamisen kannalta. Siksi on suositeltavaa asentaa uusimmat päivitykset heti kun ne ovat saatavilla.  

Me Sebitillä tarjoamme ohjelmistopäivityspalveluita; voimme siis ottaa vastuun ohjelmistosi päivitysprosesseista.  

Kiinnostuitko palveluistamme?

Scroll to Top