UI/UX-suunnittelu

käyttöliittymät

käyttäjäkokemus

käyttäjälähtöisyys

responsiivisuus

visuaalinen suunnittelu

prototyypit

adobe xd

adobe illustrator

adobe photoshop

figma

miro

UI/UX-suunnittelu on olennainen osa digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kehittämistä, sillä se vaikuttaa suoraan käyttäjäkokemukseen ja -tyytyväisyyteen. Hyvin suunniteltu käyttöliittymä ja käyttäjäkokemus voivat parantaa tuotteen käytettävyyttä ja lisätä käyttäjien sitoutumista siihen. 

UI (User Interface)– eli käyttöliittymäsuunnittelussa keskitytään tuotteen ulkoasuun ja käyttöliittymän visuaaliseen ilmeeseen. Tärkeä tavoite on varmistaa, että tuotteen käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Hyvin suunniteltu käyttöliittymä auttaa käyttäjää löytämään haluamansa tiedot ja toiminnot helposti ja nopeasti.  

UX (User Experience)– eli käyttäjäkokemussuunnittelussa puolestaan keskitytään käyttäjän kokemukseen tuotteen käytön aikana. Tärkeä tavoite on tarjota käyttäjälle miellyttävä ja saumaton kokemus. Käyttäjälähtöisellä suunnittelulla varmistetaan, että tuote vastaa käyttäjän tarpeita ja tavoitteita, mikä voi parantaa käyttäjien tyytyväisyyttä ja tuotteen käyttöastetta.  

UI/UX-suunnittelun merkitys on kasvanut digitaalisten tuotteiden ja palveluiden yleistymisen myötä. Suunnittelulla pyritään luomaan käyttäjille mahdollisimman helppo, nopea ja miellyttävä käyttökokemus. Hyvin suunniteltu käyttöliittymä ja käyttäjäkokemus voivat myös auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan ja saavuttamaan paremman liiketoiminnallisen tuloksen.  

Sebitti auttaa laadukkaan käyttäjäkokemuksen luomisessa

Sebitti tarjoaa laadukkaita ja innovatiivisia UI/UX-suunnittelupalveluita, jotka auttavat sinua erottumaan kilpailijoistasi ja luomaan parempia käyttäjäkokemuksia. Käytämme suunnitteluprosessimme aikana lukuisia eri työkaluja, joista esimerkkejä ovat Adobe Photoshop, Adobe XD, Adobe Illustrator, Figma sekä Miro. Ammattitaitoinen tiimimme takaa, että käyttöliittymäsi on visuaalisesti houkutteleva ja käytettävyys on huippuluokkaa, ja että käyttäjien tarpeet on otettu huomioon suunnitteluprosessin jokaisessa vaiheessa.   

Kiinnostuitko palveluistamme?

Scroll to Top