Pilvi

pilviteknologia

tietokannat

tietoturva

sovelluskehitys

web-sovellukset

analytiikka

IoT

Pilvipalvelut tarkoittavat tietojenkäsittelyn ja tiedon tallentamisen palveluja, joita tarjotaan internetin välityksellä. Pilvipalveluissa käyttäjä voi tallentaa, käsitellä ja jakaa tietoja ja sovelluksia internetin kautta ilman, että niitä tarvitsee asentaa tai ylläpitää omalla tietokoneellaan tai palvelimellaan. Pilvipalvelut voivat sisältää esimerkiksi tiedostojen tallennuspalveluita, tietokantapalveluita, verkkosivujen hosting-palveluita, sähköpostipalveluita, ohjelmistokehitysympäristöjä ja muita vastaavia palveluita. Pilvipalveluiden käyttö on yleistynyt viime vuosina, koska ne tarjoavat joustavan, skaalautuvan ja kustannustehokkaan tavan hallita ja käyttää tietoja ja sovelluksia. 

Monipuolisia pilvipalveluratkaisuja tarpeidesi mukaan

Autamme sinua valitsemaan juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivat pilvipalvelut, ja tarjoamme tukea niiden ylläpitoon liittyvissä asioissa. Lisäksi autamme sinua mahdollistamaan turvallisen ja tehokkaan datan hallinnan ja käytön missä ja milloin tahansa. 

Käytämme pilvipalveluihin liittyvissä prosesseissamme monia palveluita, kuten AWS, Azure, CI/CD, DevOps, Git ja Micro Services. Kartoitamme tuotekehitysprosessin aikana, mitkä työkalut ja teknologiat sopivat juuri sinun tilanteeseesi. 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Scroll to Top