Mobiilikehitys

käyttöliittymäsuunnittelu

sovellustestaus

mobiiliohjelmointi

iOS

android

xamarin

react native

maui

expo

swift

Mobiilikehitys tarkoittaa ohjelmistokehitystä, joka keskittyy mobiilisovellusten luomiseen ja kehittämiseen eri mobiilialustoille, kuten iOS, Android ja Windows. Mobiilikehityksessä käytetään usein mobiilikehitysalustoja ja -työkaluja, kuten React Native ja .NET MAUI, jotka mahdollistavat yhden koodikannan käyttämisen useammalla eri mobiilialustalla. Jotkut mobiilikehitysalustat ja -työkalut, kuten Android Studio ja Xcode, mahdollistavat sovellusten kehittämisen ja testaamisen suoraan mobiililaitteilla. Mobiilikehityksessä huomioidaan erityisesti mobiilikäyttöliittymän suunnittelu, käytettävyys ja responsiivisuus, jotta sovellus toimii sujuvasti eri mobiililaitteilla.   

Mobiilikehityspalvelut tarpeidesi mukaan

Me Sebitillä pystymme tuottamaan sinulle laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä mobiilisovelluksia henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi sekä iOS- että Android-alustoille soveltuva, yhteen koodipohjaan perustuva mobiilisovellus voi olla ajankohtainen monille yrityksille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa.  

Asiantunteva tiimimme käyttää uusimpia teknologioita varmistaakseen, että sovellukset toimivat saumattomasti eri laitteilla ja käyttöjärjestelmillä. Pidämme myös huolen siitä, että sovelluksemme ovat responsiivisia ja vastaavat mobiilisuunnittelun (Mobile Design) periaatteita. Hyödynnämme mobiilikehityksessä useita eri teknologioita, esimerkiksi React Native, Xamarin, .NET MAUI, Expo sekä Swift. 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Scroll to Top